PIX by WHO ?

Ik ben Els Poecks, 40 jaar en mama van 2 prachtige kinderen. Ik hou van mensen, licht en pure emotie. De passie voor fotografie is er altijd geweest. Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik mijn eerste spiegelreflex. Het perfecte cadeau ! Mijn interesse in fotografie werd hierdoor alleen maar meer getriggerd. Al snel ging ik me meer verdiepen in fotografie door middel van diverse cursussen in avondonderwijs en tal van workshops in binnen- en buitenland.

Mijn stijl is natuurlijk, echt, eenvoudig en tijdloos. Ik streef ernaar om kostbare momenten vast te leggen zodat je ze voor altijd kan koesteren. Een beeld dat je kan terugbrengen naar dat ene moment...dat bijzondere gevoel.

Ik bied graag een perfecte service. Na de shoot kan je bij mij ook terecht voor een mooi fotogeschenk, een prachtig album of een unieke wanddecoratie om er zo voor te zorgen dat de herinnering tastbaar wordt. 

Bel mij of stuur mij een bericht als je meer wil weten of als je interesse hebt in een fotoshoot. Samen maken we er iets moois van !

'De kleine momentjes van vandaag worden de dierbare herinneringen van morgen.'

Contact 

PIX by ELS photography - B-3520 Zonhoven

www.pixbyels.be

info@pixbyels.be

Tel: +32 (0)473-772 004

Lid van:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
Beroepsfotografen_Logo_M_color_leftalign

     www.pixbyels.be  -  info@pixbyels.be  -  +32 (0)473-772 004

     © 2020 - All rights reserved PIX by ELS photography

     Algemene voorwaarden  -  BTW BE0722.602.686