top of page
Els-108kopie_bewerkt_bewerkt.jpg

PIX by WHO ?

Ik ben Els Poecks, 43 jaar en mama van 2 prachtige kinderen. Ik hou van mensen, licht en pure emotie.

 

Al sinds mijn kindertijd ben ik gepassioneerd door fotografie en reizen. Twee dingen waarvan je echt 'rijker' wordt. Want het gaat niet om de auto die je rijdt, de leuke tas aan je hand of de trendy schoenen die je net kocht. Dat zijn slechts spullen. En over 2 jaar van nu ben je die vergeten.

 

Wat wel telt ? De liefde. Je omringen met de mensen die je het meest dierbaar zijn. De kleine momentjes van puur geluk. En die kleine, echte momenten van liefde van en met jouw mooiste bezit...die leg ik graag voor jou vast zodat je ze voor altijd kan koesteren. Een beeld dat je kan terugbrengen naar dat ene moment...dat bijzondere gevoel.

Jouw verhaal vertellen in foto's. Van momenten van nu die nooit meer terugkomen. Momenten die je wil onthouden. Vandaag. Volgend jaar.

Over 18 jaar. Lang nadat babyspulletjes en speelgoed zijn verdwenen.

Want 'de kleine momentjes van vandaag worden de dierbare herinneringen van morgen'.

Bel mij of stuur mij een bericht als je meer wil weten of als je interesse hebt in een fotoshoot. Samen maken we er iets moois van !

Ik bied graag een perfecte service. Na de shoot kan je bij mij ook terecht voor een mooi fotogeschenk, een prachtig album of een unieke wanddecoratie om er zo voor te zorgen dat de herinnering tastbaar wordt. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden !

Contact 

PIX by ELS photography - B-3520 Zonhoven

www.pixbyels.be

info@pixbyels.be

Tel: +32 (0)473-772 004

Lid van:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
Beroepsfotografen_Logo_M_color_leftalign
bottom of page